/
  • Wij gaan verhuizen!

   Naar
   Oosteinde 51
   2548 AK Den Haag

   Wanneer?
   Eind november

  • Eind dit jaar verhuizen wij naar de voormalige rijschool DON in het Wateringse Veld, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Het nieuwe pand is ongeveer 400 meter van ons huidige pand en bevindt zich op het kruispunt van o.a. tankstation Texaco, Notaris de Gier en de Hypotheekshop.

   De aankomende maanden zal er hard gewerkt worden om de voormalige rijschool te verbouwen tot een moderne tandartspraktijk. De nieuwe praktijk zal ruime gelijkvloerse behandelkamers krijgen die ingericht worden met moderne apparatuur om de patiënten hoogwaardig tandheelkundige zorg te bieden. Doordat het nieuwe pand geheel gelijkvloers is, zal de praktijk ook toegankelijker zijn voor onze minder valide patiënten. De nieuwe locatie beschikt over voldoende parkeer gelegenheid. Tevens zijn wij daar goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 30, 37 en tram 16 stoppen nagenoeg voor de deur.

   Wij verwachten vanaf eind november al onze patiënten op de nieuwe locatie te kunnen ontvangen. Uiteraard wordt u hiervan voortijdig op de hoogte gesteld.
   Voor u zal er, buiten de nieuwe locatie, verder niets veranderen. Het team blijft ongewijzigd en u wordt behandeld door uw vaste behandelaar.

  • Nog Vragen?

   Mocht u vragen hebben over de nieuwe locatie dan kunt u ons bereiken op 070-3968346 en info@tandartspraktijkwateringseveld.nl.
   Wij kijken ernaar uit u daar te verwelkomen!

   Namens het team van Tandartspraktijk Wateringse Veld