/
  • Stoppen met roken

   21/02/2017
  • Stoppen met roken, doet u mee?

   In onze tandartspraktijk zien wij wat roken doet met het gebit, wij raden dan ook aan om te stoppen met roken en verwijzen u graag naar de website www.ikstop.nl

   Denkt u eraan om te stoppen met roken? Op de website www.ikstop.nl worden meerdere voorbeelden gegeven die wellicht de ondersteuning bieden die helpen bij het stoppen met roken. Wat kunt u zoal verwachten? Voor al deze vragen kunt u terecht op hun website.

   Er worden voorbeelden gegeven welke voordelen het met zich mee brengt, wat er bespaart kan worden en hoe snel uw gezondheid verbetert.

   Iedereen stopt op zijn eigen manier. Wilt u bijvoorbeeld samen met uw partner stoppen, is de E-smoker een gezonde vervanger of is persoonlijke begeleiding en telefonische coaching nodig? Op www.ikstop.nl leest u de voor- en nadelen van de meerdere mogelijkheden die er zijn om te stoppen. Ook worden hier meerdere tips gegeven wat u het beste kunt doen om het vol te houden.

   Er zijn u al heel wat Nederlanders voor geweest die met behulp van www.ikstop.nl voorgoed zijn gestopt met roken, hun ervaringen zijn te lezen op de website. Bent u de volgende? Wij geloven erin!