/
  • Darsh Baidwan

   Tandarts

   Ik ben de eigenaar van Tandartspraktijk Wateringse Veld en meer dan 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Ik begrijp dat patiënten niet bij elke controle kennis willen maken met een nieuwe tandarts, daarom zult u behandeld worden door een vaste tandarts met een klein en gedreven team. Ik heb jarenlang ervaring in het behandelen van angstige patiënten. Door veel uitleg te geven en ruim de tijd voor de behandeling te nemen kan ik in de meeste gevallen angstige patiënten een pijnloze behandeling bezorgen.

    

  • Khalissa el Barzouhi

   Tandarts

   Sinds kort ben ik werkzaam als tandarts bij Tandartspraktijk Wateringse Veld. Ik werk 2 dagen in de week om patiënten te behandelen.

  • Mila van der Ploeg

   Mondhygiëniste

   Ik werk 3 dagen in de week als mondhygiënist bij tandartspraktijk Wateringse Veld. Als mondhygiënist behandel ik tandvleesproblemen zoals gingivitis en parodontitis. Daarnaast richt ik mij ook op de preventieve zorg, want voorkomen is beter dan genezen.

  • Anna Jonckers

   Baliemedewerkster

   Mijn taken als baliemedewerkster bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, afspraken maken en administratieve handelingen. Dit doe ik 4 dagen per week. Naast deze werkzaamheden vind ik het fijn om mensen te helpen. Ik heb een vrolijk en spontaan karakter en zorg er graag voor dat mensen zich welkom voelen in de praktijk.

  • Barbara Mulder

   Baliemedewerkster

   3 dagen in de week werk ik met veel plezier achter de balie. In het verleden ben ik werkzaam geweest als tandartsassistente en zal indien nodig de tandarts kunnen assisteren aan de stoel.

  • Maria Strijers

   Tandartsassistente

   Ik ben een rustige tandartsassistente.
   Tijdens de behandeling probeer ik zoveel mogelijk te betekenen voor de tandarts zodat de behandeling snel en soepel verloopt.
   Van nature ben ik zorgzaam en vind het leuk om andere mensen te helpen.

  • Warsha Binda

   Tandartsassistente

   Op dinsdag, donderdagavond en zaterdag assisteer ik de tandarts aan de stoel. Iedere dag is anders dat maakt mijn werk bijzonder en uitdagend. 

  • Carla Bodha

   Paro preventie-assistente

   Op de zaterdag werk ik als Paro preventie-assistente. Ik ben zorgzaam en rustig van aard en vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen.