/
  • Darsh Baidwan

   Tandarts

   Als eigenaar van Tandartspraktijk Wateringse Veld en met meer dan 10 jaar ervaring in de Tandheelkunde, begrijp ik dat patiënten niet bij elke controle kennis willen maken met een nieuwe Tandarts. Bij ons in de praktijk zult u behandelt worden door een vaste Tandarts met een klein en gedreven team. Ik heb jarenlang ervaring in het behandelen van angstige patiënten. Door veel uitleg te geven en ruim de tijd voor de behandeling te nemen kan ik in de meeste gevallen angstige patiënten een pijnloze behandeling bezorgen.

   Bignummer: 79911986002

    

  • Auke Postma

   Tandarts

   Uw wensen en uw (mond)-gezondheid staan centraal. Om u optimale zorg te bieden en op de hoogte te blijven van de wetenschappelijke ontwikkelingen, volg ik uitgebreide nascholing, en laat deze registreren bij het KRT. Naast de algemene tandheelkunde, heb ik speciale affiniteit met de endodontologie, ofwel de behandeling van het wortelkanaal. Mijn opleiding tot tandarts ronde ik af in 2009 aan de ACTA (Universiteit van Amsterdam). Ik ben werkzaam bij tandartspraktijk Wateringseveld op maandag en donderdag.

   Bignummer: 29911057702

  • Mila van der Ploeg

   Mondhygiëniste / Praktijkmanager

   Ik werk 3 dagen in de week als Mondhygiënist bij Tandartspraktijk Wateringse Veld. Als Mondhygiënist behandel ik tandvleesproblemen zoals gingivitis en parodontitis. Daarnaast richt ik mij ook op de preventieve zorg, want voorkomen is beter dan genezen.

    

  • Gurmukh Singh

   Tandheelkundig medewerker

   Werkzaam: 1 dag per week

  • Warsha Rakhan-Binda

   Preventieassistente

   ''Een mooie glimlach begint met een gezond gebit''
   4 dagen in de week ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Wateringse Veld. Naast assisteren aan de stoel, kunt u bij mij ook terecht voor preventie behandelingen. Iedere dag is anders en dat maakt mijn werk bijzonder en uitdagend.    

                                                                                                                            

  • Zubeyde Aktas

   Tandartsassistente

   Werkzaam: 3 dagen per week

  • Asiba Jalal

   Tandartsassistente

   Werkzaam: 2 dagen per week

    

    

  • Karin van den Bogert

   Baliemedewerkster

   Werkzaam: 5 dagen per week

  • Zeynep Safak

   Stagiaire Tandartsassistente

   Werkzaam: 1 dag per week