/
  • Darsh Baidwan

   Tandarts

   Ik ben de eigenaar van Tandartspraktijk Wateringse Veld en meer dan 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Ik begrijp dat patiënten niet bij elke controle kennis willen maken met een nieuwe tandarts, daarom zult u behandeld worden door een vaste tandarts met een klein en gedreven team. Ik heb jarenlang ervaring in het behandelen van angstige patiënten. Door veel uitleg te geven en ruim de tijd voor de behandeling te nemen kan ik in de meeste gevallen angstige patiënten een pijnloze behandeling bezorgen.

    

  • Sinds 2017 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Tandartspraktijk Wateringse Veld. Door het volgen van verschillende cursussen houd ik mijn tandheelkundige kennis en vakkundigheid up-to-date. Hiermee wordt de kwaliteit van mijn behandelingen gewaarborgd. Ik probeer mijn patiënten op een ontspannen manier te behandelen, waardoor ook kinderen en angstige patiënten zich op hun gemak voelen. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Auke Postma

   Tandarts

   Uw wensen en uw (mond)-gezondheid staan centraal. Om u optimale zorg te bieden en op de hoogte te blijven van de wetenschappelijke ontwikkelingen, volg ik uitgebreide nascholing, en laat deze registreren bij het KRT. Naast de algemene tandheelkunde, heb ik speciale affiniteit met de endodontologie, ofwel de behandeling van het wortelkanaal. Mijn opleiding tot tandarts ronde ik af in 2009 aan de ACTA (Universiteit van Amsterdam). Ik ben werkzaam bij tandartspraktijk Wateringseveld op maandag en donderdag.

   Bignummer: 29911057702

  • Rocio Diez Pérez

   Tandarts, specialiteit parodontologie

   "Ik heb mijn tandartsen diploma (DDS) ontvangen in Madrid in 2008. Later ben ik geaccrediteerd postacademisch programma Parodontologie en Implantologie in 2012, van professor Mariano Sanz op de Complutense Universiteit in Madrid en geslaagd voor de European Federation of Periodontology (EFP). Na mijn opleiding ben ik gaan werken in beide vakgebieden parodontologie en implantologie in Madrid en gaf les in twee Master programma’s. In 2017 heb ik een PhD in “early detection of oral precancerous lesions” behaald. Sinds augustus 2016 woon ik in Nederland en beheers de taal gelukkig steeds beter".

  • Mila van der Ploeg

   Mondhygiëniste

   Ik werk 3 dagen in de week als mondhygiënist bij tandartspraktijk Wateringse Veld. Als mondhygiënist behandel ik tandvleesproblemen zoals gingivitis en parodontitis. Daarnaast richt ik mij ook op de preventieve zorg, want voorkomen is beter dan genezen.

    

  • Carla Bodha

   Paro preventie assistente

   Op de zaterdag werk ik als Paro preventie-assistente. Ik ben zorgzaam en rustig van aard en vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen.

  • Angela Hasimi

   Paro preventie assistente

   Ik ben een leergierig persoon en hou van sociaal werk waar ik met mensen om kan gaan, daarom hou ik er van om mensen jong of oud te inspireren en motiveren over hun mondgezondheid.

  • Warsha Rakhan-Binda

   Tandartsassistente

   ''Een mooie glimlach begint met een gezond gebit''
   4 dagen in de week ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Wateringse Veld. Ik
   assisteer de tandarts en de parodontoloog aan de stoel en streef ernaar de
   behandelmomenten zo aangenaam mogelijk te maken voor onze patiënten. Iedere dag is anders en dat maakt mijn werk bijzonder en uitdagend.    

                                                                                                                            

  • Helin Savas

   Tandartsassistente

   Ik omschrijf mijzelf als een gemotiveerde tandartsassistente, deze functie voer ik uit met veel enthousiasme en plezier.
   Ik stel de patiënt graag centraal en vind het belangrijk dat een patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. 
   Ik zie mijn werk iedere dag weer als een uitdaging en dat maakt mijn werk leuk. 
   2 dagen per week ben ik werkzaam in de praktijk.
  • Anna Jonckers

   Baliemedewerkster

   Mijn taken als baliemedewerkster bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, afspraken maken en administratieve handelingen. Dit doe ik 4 dagen per week. Naast deze werkzaamheden vind ik het fijn om mensen te helpen. Ik heb een vrolijk en spontaan karakter en zorg er graag voor dat mensen zich welkom voelen in de praktijk.

  • Manon de Jong

   Baliemedewerkster

   Met veel plezier werk ik achter de balie, dit doe ik  4 dagen in de week. Ik omschrijf mijzelf als enthousiast, spontaan en geduldig.
   Mijn functie als baliemedewerkster is het maken van afspraken, de telefoon beantwoorden en het administratieve gedeelte. Met vragen kunt u altijd bij mij terecht, ik help u graag!